hallu..hye..shallom..kunjung2lar blog cell yang tak seberapa nie k..cell nie tak lar pandai betol sal blog2 nie..tp tak salah kan follow.. merapatkan hubungan silaturahhim lar katakan..

Saturday, 23 April 2011

gila blog!!

    Nak letak new entry memang cell tak berapa suka c0z cell nie bukannya ada cerita p0n yang nak dikongsikan..
cell just suka nak edit blog jax..hehehehe..bila cell tengok blog orang len mang mantap lar..ary2 ada jer new entry mereka..cell nie ary2 blog walking tapi entry always xda..huahuaaa...

    hahhhh!!!! u all nak tau kar cell and frenn cell azliena ahmad nie dah gila blog tau..setiap saat,minit,jam,ary always blog walking nie..fresshh otak cell nak blogwalking nie..sampai cell ta ingat jam berlalu pagi ke petang and petang sampai lar ke malam..aduhh!!! cell kekadang ada juak rasa risau c0z cell nie 4 minggu gtue cell dah final exam..hahahhaaa kalo tak dapat jawab emm baru padan muka kan..:P

    thiz week cell juz nak add follower banyak2 tapi tak dapat banyak nie...s0 sad..hehehee..
malam nie cell and frenz nak pgi ceramah business..knonlar...

7 comments:

SuhaimiKassim@teruna9752 said...

salam persahabatan...

Cj Cell said...

thnx k jenguk2 blog cell...
slam pershbtn 2 u to..

Peqaxlol ;DD said...

hehe takpe cell. lau malas sgt nk tulis, tulis aje gud morning ker, letak la gambo terbaru cell ker, hehe,, peqa pon masih baru kat dunia blog ni :)


have a nice day :P

Cj Cell said...

heheee..eyalar..cell suke edit2 jax slalu nie..:)
ave a nice day 2..

QWERTYUIOP said...

thanks for following me! neway, dah follow kamu jugak... nice blog cell!

syafeika edora said...

hehe, skli berblogging mmg bezz..


--> belog

Cj Cell said...

yarrr..bezz tue mang best bah syafieka tapi ketagih nie..hehehehehee..tapi kelemahan cell nie mals btol nak letak entry..